Пазарът на бизнес софтуер в България – големите промени след милионното финансиране по Евро програмите

Ноември 13, 2014 от itFORUM

Тенденции, ключови участници и потенциал на финансовия пазар в България. Тези и други актуални тенденции в сегмента на бизнес софтуера ще бъдат представени на годишния финансов форум „Бизнес решения във финансовия сектор“ 2014, който ще се проведе на 18 ноември в столичния хотел Шератон. Събитието се организира от българската консултантска компания Балкан Сървисис и ще се фокусира върху последните новости при системите за финансовия сектор и как те могат да подпомогнат решаването на важни бизнес задачи и предизвикателства. Очаква се събитието да събере представители на българските финансови компании с експерти от технологичния сектор.
 
Независимата агенция за пазарни и бизнес проучвания CBN – Pannoff, Stoytcheff & Co. ще представи изследване за ИТ решенията и внедрителите във финансовия сектор в България. Ще бъдат представени още вертикално решение за планиране и управление на административната дейност в Първа Инвестиционна Банка, фамилията продукти LucaNet за финансова консолидация, планиране и бюджетиране, както и софтуерната платформа X3 International за анализ на финансови пазари, разработена съвместно от Балкан Сървисис и Българска Фондова Борса. В програмата е включено и представяне на решения, базирани на Microsoft Dynamics CRM за финансовия сектор, както и водещия продукт на IBM за управление на процесите във финансовата област.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes