pCloud енай-успешният стартъп проект за 2015 г.

Януари 4, 2016 от admin

Иновативната компания за облачни услуги pCloud зае челната позицияв класацията на „Капитал“ – „Топ 10 стартиращи компании у нас за 2015 г.“. Швейцарската компания с българско ITноу-хау заслужено грабна признанието, след като отбеляза няколко значими успехи през изминалата 2015 г., сред които финансиране от 3 млн. щатски долара, над 3 млн. регистрирани потребители, световно предизвикателство към хакерите –pCloud Crypto Challenge, както и постоянно растящият интерес от страна на българския и чуждестранния бизнес към b2bпредложенията на компанията.

 

Наскоро и най-четеното списание в ITсферата на Острова – PC Advisor –  включи pCloudв своята класация за най-добри сторидж услуги за 2015/2016 г., нареждайки компанията в ТОП 6 в бранша. pCloud е на7-о място по уеб трафик на платформи, предлагащи клауд услуги, в света.

pCloud е компания, позната както в България, така и на пазарите в азиатските държави, Америка, Бразилия, Европа и Турция. Екипът на компанията продължава да доказва, че революционната услуга pCloud Crypto за защита на личните файлове не може да бъде хакната от нито един хакер в света. В обявения през есента pCloudCryptoChallengeвече са регистрирани над 2200 хакери от цял свят, но всички опити  до сега да бъде разбита криптоуслугата са неуспешни.

Можете да свалите pCloud от App Store, Google Play и www.pcloud.com.

За повече информация относно pCloud CryptoChallenge, моля посетете www.pcloud.com/challenge.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes