Поликомп е новият дистрибутор на ZyXEL

Август 16, 2012 от itFORUM

С добавянето на новата марка ZyXEL към своето портфолио, Поликомп ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на компанията ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

 

ZyXEL предлага пълен набор широколентови решения за достъп, както за доставчици на подобни услуги, така и за бизнес и домашни потребители, гарантиращи високо качество, разнообразни медийни приложения в защитени и лесно управляеми мрежови среди. ZyXEL предлага решения за най-новите, най-горещи мрежови технологии като Triple Play, Качеството на Услугата (QoS), Мрежова Сигурност и Управление на Мрежата, IPv6 и т.н.

“Бурното технологично развитие на решенията и продуктите на ZyXEL в трите основни направления, покриващи домашните потребители, малкият и среден бизнес и доставчиците на услуги, значителното разширение на портфолиото с все по-агресивни цени, както и инвестицията в регионален офис в България, са стъпки в посока на затвърждаване репутацията на ZyXEL като производител на висококачествено мрежово оборудване и създаване на условия за увеличаване на пазарния дял на компанията. Щастлив съм, че можем да разчитаме и на опита и ресурса на топ IT дистрибутор, какъвто е Поликомп, за да достигнат нашите решeния до още по-широк кръг от партньори и клиенти”, каза Калин Групчев, Country Manager, ZyXEL Bulgaria.

 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes