Поликомп стана дистрибутор на Elite Screens

Април 27, 2011 от itFORUM

Поликомп подписа договор за дистрибуция с Elite Screens и е първият дистрибутор, който ще предлага продуктите им на българския пазар чрез своята дилърска мрежа. Портфолиото на компанията обхваща широка гама от ръчни, автоматични (електрически) и преносими екрани за мултимедия, екрани на стойка за фиксирана инсталация, екрани за киносалони и конферентни зали, за домашно кино и др.

 

„Включването на  Elite Screens към нашето портфолио е поредното доказателство, че за нас нуждите на клиента са от изключително значение. Надяваме се новата марка, на която сме ексклузивен дистрибутор,  да бъде приета с интерес от нашите партньори”, каза Надежда Генова, директор на Поликомп.

Elite Screens Inc. е основана в Los Angeles, California и има офиси в Европа, Азия и Южна Африка и специализирана в производството на прожекционни екрани. Компанията предлага широка гама от електрически, ръчни, с фиксирани рамки екрани в различни размери, формати и материали. Продуктите се предлагат на пазара чрез международните офиси на фирмата, както и чрез оторизираните дистрибутори, риселъри, системни интегратори и др.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes