Поликомп стана дистрибутор на Kaspersky Lab за България

Юни 25, 2012 от itFORUM

Договор за дистрибуция с руската компания Kaspersky Lab подписа Поликомп. Компанията ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения за сигурност на марката на българския пазар.

 

„Нашето партньорство с Поликомп е част от дългосрочната стратегия на Kaspersky Lab да затвърди своите позиции на българския пазар – каза Teodor Cimpoesu, управляващ директор на Kaspersky Lab за България и Румъния. – Водещите технологии на Kaspersky Lab предлагат високо ниво на защита на компании, независимо от техния капацитет или област на развитие, както и на домашни потребители. Всички тези продукти вече са налични чрез партньорската мрежа на Поликомп, доближавайки ни с още една крачка към нашите български клиенти.”

„Това ново партньорство с Kaspersky Lab ще ни даде възможност да предложим на нашите партньори най-съвременни решения за сигурност, в съчетание с разнообразна продуктова гама и качествено обслужване, осигурявайки им възможности за бизнес с добавена стойност в дългосрочна перспектива.”, сподели Надежда Генова, директор на Поликомп.

Според Полкомп с добавянето на световно утвърдена марка като Kaspersky към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите на своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на дистрибутора ще могат да разчитат на специализирани обучения, консултации, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

Kaspersky Lab предлага софтуерни решения за защита на компютъра от вируси, спам, зловреден код и хакерски атаки, целящи кражба на лична информация. Продуктите на разработчика се предлагат както за домашни потребители, така и за малкия и корпоративен бизнес.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes