Поликомп стана дистрибутор на Сиско

Февруари 29, 2012 от itFORUM

Поликомп подписа договор за дистрибуция с мрежовия гигант Сиско и ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от продукти на марката в България.

 

Поликомп е един от ИТ дистрибуторите в България и с добавянето на световно утвърдена марка като Сиско към своето портфолио, компанията ще разшири възможностите за своите партньори и клиенти за изграждане на комплексни решения за бизнеса. Партньорите на Поликомп ще могат да разчитат на обучения, разнообразни складови наличности, редовни доставки, конкурентни цени, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална продуктова информация и логистична подкрепа.

 „Чрез партньорството с Поликомп, Сиско цели да разшири покритието си  в цялата страна и да увеличи своя пазарен дял”, заяви Борислав Димитров, управляващ директор на Сиско България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes