Първи практически семинар по консолидация на финансови отчети с LucaNet софтуер

Юни 6, 2016 от admin

Първият практически семинар по консолидация на финансови отчети със специализиран софтуер LucaNet  у нас се проведе в Центъра за образование и култура Илиев, към Американския университет в София. В рамките на семинара бяха представени актуални промени в МСФО за 2016 г., както и последни изменения и разяснения към тях, касаещи консолидацията на финансови отчети. Освен да запознае специалистите с добри практики в сферата, целта на семинара бе още да представи възможностите на специализирания софтуер за финансова консолидация -  LucaNet.

 

Семинарът бе организиран от консултантската компания Balkan Services, която е интегратор на софтуерната система за финансова консолидация и планиране LucaNet у нас. В него като лектори взеха участие сертифицирани LucaNet експерти, както и регистрирани одитори от одиторските компании Grant Thornton и Бисиком 61. В рамките на събитието бяха разгледани практически примери и реални бизнес казуси, които участниците трябваше да решат, с помощта на специализираното софтуерно решение за консолидация на финансови отчети LucaNet.

Според участниците в семинара „ценна е комбинацията на теорията с практиката“, заложена в обучението, както и възможностите, които решението LucaNet предоставя като инструмент за консолидация. От компанията организатор споделиха, че въпреки сложността на финансово-счетоводната материя, процесът по консолидация може да бъде значително оптимизиран, по-сигурен и бърз.

“Благодарение на софтуерното решение LucaNet сложният процес на синхронизиране и прехвърляне на данни и рискът от грешки остават в миналото. Системата дава възможност още за анализ на бизнеса в направления различни от финансовата консолидация.“, това сподели Владимир Рашев, Управляващ партньор в Balkan Services.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes