Questers Group България открива регионален развоен център в Пловдив

Май 29, 2013 от itFORUM

В началото на юни 2013 г. официално ще отвори врати новият офис на Questers Group в Пловдив. Вторият български развоен център на компанията ще осигури работа за множество висококвалифицирани ИТ специалисти от Пловдив и региона, които ще работят съвместно с екипите, управлявани от Questers в София, както и с техните международни централи.
 
С откриването на новия офис, повечето позиции, за които компанията търси специалисти, ще бъдат отворени едновременно, както за кандидатите от столицата, така и за специалисти от града под тепетата. Първите десет работни места, за които пловдивчани ще могат да кандидатстват ще бъдат в екипа на английския системен интегратор за електронна търговия Javelin Group.
 
„Въпреки по-малкия пазар на труда в града, особено за високотехнологични позиции, не се колебахме да започнем работа тук. Пловдивският офис ще бъде напълно интегриран, естествено допълнение към съществуващия в София. За повечето от клиентите ни от целия свят на практика няма значение дали консултантите ни са в София или Пловдив. За тях е достатъчно, че ние сме осигурили среда, отговаряща на техните високи стандарти и изисквания“, казва Дан Хоскинг, мениджър клиенти в компанията. „Стремим се да привличаме клиенти с предимство в България пред останалите източноевропейски държави. Още повече, Пловдив винаги е бил невероятен град и веднага се превръща в любимо място и за клиентите, които водим тук“, допълва изпълнителния директор на Questers Александър Дрангажов. Офисът на компанията в Пловдив ще се помещава в Capital City Center - превърнатите в модерна и отговаряща на световните стандарти за офис сграда от клас “А” бивши тютюневи складове.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes