Разработеният от Апис EULinksChecker, номиниран в топ десет за иновации на ЕС

Август 28, 2016 от admin

Един от компонентите, разработени по проекта EUCases от АПИС Европа АД, а именно EULinksChecker е номиниран за наградата за иновации на Европейската комисия Innovation Radar 2016.

Иновативният компонент е номиниран в топ десет в рамките на наградата за иновации Innovation Radar 2016, която е инициатива активно идентифицираща иновации с голям потенциал, финансирани от ЕС и ключовите разработчици, стоящи зад тях.

Вече е отворен порталът за гласуване за наградата за иновации Innovation Radar 2016. Мoжете да подкрепите българската компания на следния линк:
https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/innovators/apis-innovation-radar
като изберете „Vote“.

Номинираният EULinksChecker (Инструмент добавка за Microsoft Word, Open Office Writer, Internet Explorer, Mozilla Firefox и Google Chrome), който ще се състезава за наградата за иновации Radar 2016, подпомага юристи при процеса на изготвяне или преглеждане на нормативни документи, свързани с правото на ЕС в Интернет, като им предлага удобни функции за извършване на правни проучвания, въз основа на правни цитати или други семантични връзки на изготвени/преглеждани документи със съдебната практика и законодателството на ЕС.

Иновативният компонент е резултат от проекта EUCases, който от своя страна е в основата за успешното стартиране на търговската услуга EuroCases от АПИС Европа АД. Тази услуга е уникална многоезична уеб-базирана правно-информационна платформа, предоставяща достъп до съдебната практика на водещи юрисдикции в Европа, свързани с прилагането на законодателството на ЕС. Поради естеството на функциите си, EuroCases е считана от много юристи, работещи в различни области на правото, за полезен правен инструмент, подходящ за адвокати, учени, както и студенти по право.

FacebookTwitterGoogle+

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes