Samsung представи дебютна линия телевизионни аксесоари

Януари 12, 2011 от itFORUM

Линията аксесоари за телевизори на Samsung беше представена по време на Международното потребителско изложение в Лас Вегас, CES2011. Тя е носител на 4 отличия за иновативен дизайн (CES Innovations Design Award) и за изработка (Engineering Award).

Samsung усъвършенства своите 3D очила в три направления: максимизира качеството на картината, подобри удобството при по-продължително носене и наблегна на по-привлекателен дизайн. Най-леките 3D очила (модел SSG-3700CR) бяха напълно преструктурирани, с което намалиха теглото си с 25%. SSG-3700CR са изработени от по-лек материал, с по-малък периметър и Bluetooth технология за лесна връзка. Samsungнамали наполовина и времето за опреснение на LCD и подобри контраста с 150%. Резултатът е по-ярка 3D картина без никакви смущения.

Зрителите, които носят очила, могат да направят специална поръчка за стъкла, които се прихващат към SSG-3700CR, за да могат да се насладят на 3Dтелевизия само с един чифт очила. За онези, които предпочитат да носят собствените си очила, Samsung изобрети нов дизайн, при който очилата се свързват с върха на LCDрамката за свободно движение и намаляване на възможността от счупване. Рамката е направена от пластични, нетоксични найлонови въглеродни влакна, използван при обикновените очила, така че SSG-3700CR пасва на всеки размер. Очилата са снабдени и с приспособима и подвижна подложка за носа и подобрен баланс на теглото, чрез поставяне на батериите зад всяко ухо.

Зареждането става с безжично или кабелно зарядно устройство. В допълнение, SSG-3700CR е с вградени сензори за допир и движение за запазване живота на батерията. Очилата автоматично се включват при движение или слагане върху главата и се изключват, когато не улавят движение. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes