Samsung продаде 10 млн. смартфона Galaxy S

Януари 7, 2011 от itFORUM

Samsung обяви, че e продала 10 милиона броя смартфони Galaxy S само седем месеца, след като устройството бе представено на пазара през юни 2010 г.

Galaxy Sработи с операционна система Android 2.2, разполага с 4-инчов Super AMOLED екран и 1 GHz процесор за мобилни приложения, който поддържа и HD видео съдържание, както и Layar Reality Browser и предлага локализирани услуги.

Samsung продължава да инвестира в множество световни иновации и програми за връзка с потребителя. Партньорството на Samsung с NBC Universal Digital Studioдоведе до създаване на комедията FCU: Fact Checker’s Unit. В САЩ филмът е на разположение от август 2010 г. чрез широколентов достъп (broadband), мобилен интернет и видео до поискване. Сериите разкриват възможностите на Samsung Galaxy S и представляват първия дигитален сериал, дистрибутиран на световно ниво. Осемте специално заснети епизода са гледани от повече от 4.5 милиона зрителя, а заглавието беше поставено в класацията топ 3 на уеб епизодите, които си заслужава да гледаме през 2010 г. от авторитетното издание Ad Age.

Чрез директната си работа с потребителите на Samsung Galaxy S, и със сътрудничеството си с мулти-платформения доставчик на съдържание Current Media, компанията стимулираше производството на реклами, разработени от потребителите. Всички световни потребители бяха насърчавани да споделят създадените от тях видео продукти, с което да представят техния поглед как Galaxy S им осигурява „Умен живот”. Най-добрите видео реализации бяха представени на уеб сайта на Current Media и фен страницата на Samsung mobile.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes