SAP България с нов изпълнителен директор

Септември 11, 2012 от itFORUM

Румяна Тренчева е новият изпълнителен директор на SAP България. През последните 15 години Тренчева заема ключови управленски позиции в големи мултинационални компании в сферата на информационните и комуникационни технологии, сред които HP, Алкател Лусент и Ериксон Телекомюникейшънс. До момента кариерата й е свързана с работа със стратегически клиенти в рамките на България и Македония, преструктуриране на партньорските мрежи на компаниите, управление на мащабни дългосрочни проекти. 

 

„Румяна притежава богат професионален опит и доказателство за това е успешната й кариера в редица международни компании. Тя е целеустремен и енергичен човек, което е изключително важно за успеха в днешната трудна бизнес среда. Убеден съм, че Румяна ще се справи отлично с новата си роля в SAP и успешно ще развива бизнеса ни в България – заяви Симон Калуза, изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа. – Г-жа Тренчева поема функциите на изпълнителен директор на SAP България от Бойчо Делевски, който заемаше  този пост през последните две години.”

Румяна Тренчева е завършила Американския Университет в България и притежава професионални управленски квалификации от Duke University и IMD (International Institute for Management Development).

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes