Siemens IT Solutions and Services става партньор на EMC в България

Февруари 23, 2011 от itFORUM

Siemens IT Solutions and Services България вече е партньор на производителя на решения и системи за управление на информацията EMC.

Партньорството между системния интегратор в България и световния лидер в сторидж решенията ще позволи на клиентите на Siemens IT Solutions and Services да се възползват от пълната гама решения на ЕМС като SAN (System Area Network) и NAS (Network Attached Storage) системите за съхранение на данни от среден и висок клас, решения за бекъп, архивиране, BC/DR (Business continuity/Disaster recovery), документооборот и специализирани SAP-ориентирани приложения.

Екипът на Siemens IT Solutions and Services България е с над 10-годишен опит в областта на въвеждане на сторидж решения и множество успешно реализирани консолидационни проекти и решения за непрeкъсваемост на бизнес процесите, бекъп и архивиране и ILM (Information Lifecycle Management).

"Опитът на Siemens IT Solutions and Services България в системната интеграция и аутсорсинга на ИТ услуги, комбиниран с експертните знания на EMC в управлението на информация и съхранение на данни, ни позволява да предложим на клиентите ни решения, които подобряват ефективността, оптимизират разходите на организaцията и допринасят за повишането на конкурентоспособността им," сподели Веска Давидова, управител на Siemens IT Solutions and Services България.

"Радваме се, че Siemens IT Solutions and Services България инвестира в партньорство с EMC. Предложенията на двете компании ще разширят възможностите за управление на все по-сложните бизнес процеси и големи количества информация в една модерна организация.”, добави Константин Стоилов, регионален мениджър на EMC България. 

Сътрудничество между Siemens IT Solutions and Services България и ЕМС, както и възможностите на системният интегратор в областта на сървърната виртуализация, ще позволи на Siemens IT Solutions and Services България да предложи на своите клиенти пълна гама от Data Center ориентирани услуги и разнообразие от аутсорсинг и SAAS (Software-as-a-Service) предложения. Siemens IT Solutions and Services управлява 72 центъра за управление на данни (Data Center) с капацитет от 2 000 терабайта.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes