Сиско Мрежова Академия връчи „Ябълката на познанието”

Септември 8, 2011 от itFORUM

По случай 10 години от създаването на Сиско Мрежова Академия в Икономически университет - Варна, Драгостина Грънчарова, Мениджър бизнес развитие в Сиско, връчи специален символичен подарък – „Ябълката на познанието”. Той бе възприет като символ на ползотворното сътрудничество и положителните резултати, постигнати през годините съществуване на Академията.

 

Подаръкът беше приет от  ректора на университета доц. д-р Пламен Илиев, зам. ректора по международно сътрудничество и връзки с обществеността доц. д-р Виолета Димитрова и гл. ас. Михаил Радев, ръководител на Сиско Академията към университета.

Сиско Мрежова Академия е програма за обучение, разработена от Сиско с оригинално название Cisco Networking Academy. Тя се осъществява в над 150 страни и в над 10 000 различни образователни институции по света като университети, училища и организации с идеална цел.

В България програмата стартира през 1999 г., когато е открита първата Сиско Мрежова Академия към Техническия университет в Габрово. Сиско Мрежова Академия е цялостна програма за електронно обучение, която дава на студентите умения в областта на мрежовите технологии, като ги учи как да проектират мрежи.

В Мрежовите академии у нас се обучават над 3000 студенти годишно. Сред водещите Академии са тези към Техническия университет – София, Софийския университет „Св. Климент Охридски”, Българската стопанска камара, Информационно обслужване АД, Техническия университет – Варна, Нов български университет и др.  До сега са обучени повече от 14 000 студента.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes