Софтуерна компания с дарение за Пловдивски университет "Паисий Хилендарски"

Юли 4, 2016 от admin

Една от най-големите софтуерни компании в България направи дарение на Факултета по икономически и социални науки в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Чрез него ERP.BG продължава традицията да подпомага образованието на млади икономисти и  IT специалисти в България.

 

ERP.BG ще подкрепи висшето учебно заведение, което стартира нова магистърска програма „Икономическо моделиране и бизнес анализ“ с всички ресурси, в рамките на партньорска програма, разработена за учебните заведения, която включва развита цялостна методология за обучение на преподаватели и студенти, безплатни лицензи за ERP системата EnterpriseOne®, настроена база данни с примери от практиката, учебни материали и упражнения, участие в обучителния процес посредством изнасяне на лекции, провеждане на майсторски  класове, водене на семинарни занятия и консултации.

„ERP.BG отдавна има мащабна стратегия за сътрудничество с образователни институции . Идеята ни е да разпространим ERP знанието не само в софийските университети, а из цялата страна. Подкрепяйки университетите, всъщност ние правим дългосрочна инвестиция за развитието на ERP бранша“, казва доц. д-р Наталия Футекова – управляваш съдружник на ERP.BGи основател на ERPAcademy.

През тази година във ФИСН на Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" ще стартира магистърска програма „Икономическо моделиране и бизнес анализ“, в която студентите ще придобият познания в области като управление на операциите, компютърно моделиране и прогнозиране на икономически процеси, ERP и CRM системи, приложен анализ на икономически данни, бизнес интелигентни платформи, извличане на знания от данни (Data Mining) и други.

През май представители на ERP.BG като част от ERP Academy посетиха ПУ „Паисий Хилендарски“ с безплатна лекция на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”. Това бе поредното събитие в страната, което се организира от водещи експерти с цел да разпространи знанието за бизнес софтуера сред максимално голям брой хора.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes