Sony Ericsson показа новите си модели телефони

Юни 22, 2011 от itFORUM

На Communic Asia 2011 в Сингапур, Sony Ericsson представи новите си модели телефони. Сред тях е и смартфона Xperia ray - с 3,3-инчов екран и последната версия на Android платформата за смартфони (Gingerbread2.3).

 

 

Телефонът е с мощен 1Ghz процесор, Reality Display с Mobile BRAVIA Engine, 8.1МР камера с ExmorR for mobile и възможности за HD видео. Тънък е само 9.4 мм.

В допълнение към пълния набор от характеристики и възможности, смартфонът разполага и с предна камера и устойчив на надраскване екран с отлична резолюция и яркост, както и вградени сензорни бутони. Приложението Facebook inside Xperia осигурява на потребителите повече възможности за общуване в социалните мрежи. В комбинация с услугите на Google и с достъпа до над 200 000 приложения в Android Market, то е истинска и солидна основа за пълноценно смартфон забавление.

Даниел Сандблом, глобален продуктов маркетинг мениджър в Sony Ericsson сподели: “Очакваме Xperia ray да привлече потребителите, които търсят комбинация от изящен дизайн и богат набор от функции. Ние можем да им предложим точно това в уникална комбинация от висококачествени материали и мултимедийни функции, предоставени от Sony.”

Sony Ericsson Xperia ray ще бъде наличен на някои пазари, включително Япония, от третото тримесечие на 2011 г.

Компанията представи и модела Sony Ericsson txt – един забавен телефон за общуване чрез писане. Сроден телефон на наскоро обявения Sony Ericsson txt pro, Sony Ericsson txt разполага с пълноразмерна QWERTY клавиатура и SMS бутон за бърз достъп. Телефонът е снабден и с “friends” приложение, което дава възможност на потребителите да виждат мигновено новостите във Facebook и Twitter от избрани от тях петима най-добри приятели.

Sony Ericsson txt има Wi-Fi и 3.2МР камера с видео запис. Телефонът приляга удобно в ръката със заобления си заден панел.

Куентин Кордие, глобален продуктов маркетинг мениджър в Sony Ericsson, сподели: “Sony Ericsson txtе перфектният телефон за лесно и бързо писане на съобщения в движение. Нашето желание бе да предоставим на потребителите, които предпочитат пълноразмерна QWERTY клавиатура, врата към света на Sony Ericsson.”

Sony Ericsson txt ще бъде наличен на някои пазари от третото тримесечие на 2011 г.

Sony Ericsson представи и Xperia active - компактен смартфон за потребители с активен начин на живот. С 3-инчов екран и последната версия на Android платформата за смартфони (Gingerbread2.3), телефонът разполага и с Reality Display с Mobile BRAVIA Engine, 5-мегапикселова камера с възможност за HD видео запис и мощен 1Ghz процесор. Xperia active е прахо- и водоустойчив и за пръв път предлага възможност за перфектна работа с телефона, в случай че екранът или пръстите на потребителя са мокри. 

Телефонът ще се предлага с предварително инсталирани спортни приложения, които позволяват на потребителите лесно да следят основни показатели за физическото си състояние. С помощта на вградения GPS, барометър и компас всеки ще може да избере своят идеален тренировъчен маршрут. Сърдечният ритъм и пулсът могат да се следят в реално време (чрез активиране на ANT+ безжичната мрежова технолоия), а приложението iMap My Fitness може да предоставя информация на ежедневна база.  Допълнително, Facebook в Xperia дава възможност на потребителите да споделят постиженията и преживявянията си със своите приятели.  

Фредрик Монсон, глобален продуктов маркетинг мениджър в Sony Ericsson коментира: “Xperia active е най-подходящият телефон за хората с активен начин на живот. Освен че разполага с всички функции и приложения, от които потребителите имат нужда за безгрижен мобилен живот, той е оборудван и с комплект аксесоари, които го правят забавен и лесен за употреба навсякъде и при всякакви ситуации.”

Sony Ericsson Xperia active ще бъде наличен на някои пазари, включително Япония, от третото тримесечие на 2011 г.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes