Специалист от ERP Academy ще се включи в The Business Storm

Юли 11, 2016 от admin

Специалист от ERP Academy ще се включи в интерактивния бизнес форум на The Business Storm, който ще се проведе през септември в София Тех Парк. Това е първото по рода си в България разтърсващо знанията​ и сетивата ​бизнес събитие, на което основен гост ще е международният лектор Саймън Бъкнал, което комбинира в себе си по уникален​ и в непредставян​ до сега формат международно бизнес ноу­хау, интерактивни мастър класове, емоционални преживявания, разнообразие на програмата, уникално по рода си съдържание и цялостно преживяване на формата.

The Business Storm е проект, посветен на развитието и израстването на малкият и среден бизнес, стартъпи и корпорации. Събитието е създадено специално за предприемачи, директори на компании, мениджъри, бизнес специалисти, собственици на фирми и тим лидери.

Всички приятели и поддръжници на ERP Academy позлват 10% отстпъка при регистрация за The Business Storm с промо код:  ERPBG

От името на ERP Academy ще се включи специалист по ERP и CRM, който ще разкаже повече за различните класове бизнес софтуер, продажбата на такива решения, управлението на проектите, интеграцията с наличните системи при клиентите, както и бъдещото развитие и поддръжка.

ERP Academy дава възможност за реализация и кариера в един от най-проспериращите сектори.Академията, която е създадена през 2015 година е проект на собственици на фирми и експерти от сферата на бизнес софтуер,като отговор на нарастващия недостиг на обучени кадри.

Само за една година ERP Academyуспя да реализира няколко обучения, безплатни семинари, както и първата по рода си в България магистърска програма „Бизнес анализ и ERP решения“ и първата в Европа бакалавърска програма „ИТ анализ и бизнес стратегии“ съвместно с Висше училище по застраховане и финанси.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes