Специално издание на DotNetRocks, популярното интернет радио за .NET разработчици ще бъде записано на живо от DevReach 2011

Септември 12, 2011 от itFORUM

Шестото издание на DevReach, международната конференция за разработчици с Майкрософт технологии, ще се състои на 17 и 18 октомври 2011 г. в кино „Арена Младост” в София. Тазгодишното издание на DevReach привлича посетителите с горещи теми от света на технологиите (като Windows 8 например) и някои от най-популярните специалисти от света на .NET. Сред тях изпъква световно известния лектор и автор Скот Ханселман. Скот работи като главен програмен мениджър в Microsoft  и ще представи визията на Майкрософт относно инструментите, с които се изграждат уеб сайтове. Той ще открие DevReach и ще направи обзор на ASP.NET MVC 3 и 4, MVC Scaffolding, HTML5, NuGet, jQuery и др. Допълнително, ще представи и лекция за ASP.NET MVC Basic to Advanced. За почитателите на Скот, специално са подбрани и две лекции, в които гостите на конференцията ще могат да дискутират директно с него как да направят блога си по-добър и как да се справят с огромния обем информация, която заобикаля потребителите.

 

След Скот, Джеси Либерти – старши разработчик в екипа на Windows Phone, ще разкаже пред аудиторията за интригуващите функционалности в Windows Phone 7, които предстои да излязат съвсем скоро.

За първи път на DevReach ще гостуват и лекторите Гил Клиирън – Silverlight и Telerik MVP, Мартин Балиау – Windows Azure MVP, Charles Nurse – главен архитект в DotNetNuke. Лидерите на потребителски общности в Хърватска и Сърбия – Томислав Бронзин и Иван Павлович, ще представят лекции на тема Mobile BI и Behavior Driven Development.

Както всяка година, така и тази, DevReach ще включи интересни и лекции по най-важните и горещи теми – HTLM5, Windows 8 и създаване на естествен потребителски интерфейс. Това ще бъде направено от Тим Хъкаби, дългогодишен лектор на DevReach и Microsoft Regional Director, който ще открие втория ден на DevReach.

Силно застъпени ще бъдат и лекции на тема изграждане на модерен потребителски интерфейс с HTML5 и Silverlight, използване и приложение на ASP.NET MVC, оценка, проектиране и тестване на софтуерни проекти, както и уеб производителност.

За всички софтуерни предприемачи ще се състои специално издание на DotNetRocks, популярното интернет радио за .NET разработчици (www.dotnetrocks.com), което ще бъде записано на живо от DevReach 2011. За да бъдете част от тази жива дискусия е достатъчно само да посетите залата заедно с Ричард Кембъл,  Карл Франклин, Стивън Форте, Тим Хъкаби и Лино Тадрос.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes