SQL Server Launch 2016 Discovery Day представя новите възможности на Microsoft SQL Server пред българските експерти

Юни 8, 2016 от admin

На 10 юни в Бизнес център „Земята и хората“ ще се проведе SQL Server Launch 2016 Discovery Day. Събитието се организира от PASS, глобалната общност на SQL Server потребителите по света, и Инспирит, първата и за момента единствената компания на българския ИТ пазар, специализирана в SQL Server Platform.

 

„Това събитие има за цел не само да представи най-новото от света на Microsoft SQL Server, но и да е още един повод ИТ общността и нашата потребителска група в частност да се съберат и заедно да поговорим за казуси от практиката ни. Развитието на професията и на общността са едни от важните мотивационни фактори за мен и екипа на Инспирит от самото създаване на компанията през 2010 г.“, каза Маги Наумова, основател на Инспирит.

Маги е международно известен специалист, инструктор и лектор на събития в България и в страни като Норвегия, Дания, Германия, Швеция, Великобритания и други. През 2015 г. тя беше презентатор на PASS Summit – най-големият световен SQL Server форум, провеждан ежегодно в Сиатъл. Тя е един от 80-те експерти в световен мащаб, притежаващи сертификата Microsoft SQL Server MCM (Microsoft Certified Master) и е определяна от Microsoftкато MVP (Most Valuable Professional) 5 години поред.В първата половина на събитието тя ще представи възможностите на новия SQL Server.  

Във втората част на събитието участниците ще бъдат разделени на групи и ще работят по практическо задание със състезателен характер. Една от групите ще бъде излъчена като победител и нейните членове ще получат голямата награда, както и безплатна регистрация за еднодневния курс „Get ready”, който ще се проведе на 23.06.2016 г. Атрактивни награди за участниците ще осигури и Майкрософт България.

Присъствието на събитието SQL Server Launch 2016 Discovery Day е безплатно. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация тук.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes