С&Т България е официален дистрибутор на Dtex Systems за България

Ноември 25, 2015 от admin

От началото на ноември 2015 г. S&T България стана официален дистрибутор за страната на Dtex, иновативно решение фокусирано върху наблюдението, проследяването и анализа на потребителската активност.

 

Dtex e решение от ново поколение насочено към наблюдение на крайните точки. То комбинира изключително олекотени и стабилни микро агенти интегрирани върху отделните потребителски устройства, с мощен сървърно базиран анализ, като по този начин осигурява по-високо ниво на сигурност и проследяемост. Изцяло софтуерното решение няма аналог и осигурява разширени и по-задълбочени инструменти за наблюдение и анализ.

За разлика от стандартните DLP и SIEM решения, които не вземат под внимание историята на потребителската дейност и тенденциите в тяхното поведение, Dtex изготвя подробен и лесен за проследяване дневник на извършените операции. Успоредно с това софтуерът запаметява и анализира стандартното поведение на всеки потребител и изпраща известия в реално време при отклонение от зададения контекст. Базирайки се на тази информация Dtex изготвя подробна статистика и може да определи нивото на заплаха произтичаща от всеки един потребител. По този начин организациите получават подробен профил на активността на техните служители и могат да проследят всяка стъпка от действията, които биха представлявали реален риск за тяхната чувствителна информация.

Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар S&T България ще предлага Dtex през партньорската си мрежа, предоставяйки на своите партньори атрактивна партньорска програма, сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.

“В последните години въпросът за защита на информацията се превръща в основен фокус за организациите, както в публичния така и в частния сектор. Компаниите имат нужда от решение, което да им гарантира високо ниво на защита срещу изтичане на чувствителни данни. В тази връзка ние се стремим постоянно да разширяваме нашето портфолио, предлагайки най-новите решения насочени към защита на информацията. Dtex е продукт, който няма точен аналог, както на местния, така и на глобалния пазар. Това не само открива пред нас нови възможности за бизнес, но и ни помага да утвърдим позициите си на един от иноваторите на българския технологичен пазар.“- коментира Злати Петров, управител на S&T България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes