STARVIEW International обяви, че отваря първото си търговско представителство за Европа в София

Юли 3, 2014 от itFORUM

STARVIEW International (SVI) обяви, че от 1 юни 2014 г. в София оперира първото търговско представителство на производителя за ЕМЕА (Европа, Близкия изток и Африка) региона, което ще покрива територията на Югоизточна Европа и част от Близкия изток. SVI е производител на собствена марка оптични модули, покриващи всички използвани днес разновидности като GBIC, SFP, SFP+, XFP, X2, XENPACK, QSFP, CFP, а също така и модули за GPON приложения.
 
SVI дава възможност на клиентите си да изграждат гъвкави и инвестиционно ефективни мрежови решения, покривайки скорости на пренос от 100 Mbps до 100 Gbps. Всички модули на производителя са съвместими с MSA (Multi Sourcing Agreement) стандарта, което ги прави универсални за използване във всички устройства на производителите, участващи в споразумението. В допълнение модулите са програмируеми посредством Starview Programmable Optical Device (STARPOD) за използване с широка гама от устройства на водещи производители, налагащи частични или пълни ограничения в ползването на не-оригинални модули като Cisco, Juniper, Extreme Networks, HP, Alcatel-Lucent, Huawei и др. Освен произвежданите модули, покриващи стандартните характеристики за използване в нормална среда, Starview предлага и широка гама от модули с разширен температурен обхват от -40оС до +85оС, подходящи за индустриални приложения или за изграждане на мрежова инфраструктура на открити пространства. SVI също така подкрепя инициативата за все по-широко използване на зелените продукти (Green products) със своите модули с понижена консумация на електроенергия (Low-power modules).
 
Starview са разработили своя собствена рецепта, по която предоставят на своите клиенти надеждни и висококачествени продукти, преминали строг контрол в съответствие с международните стандарти, като в същото време запазват изключително конкурентни цени за бранша! Преимуществата на собственото производство дават резултат в изключително високата производителност и съвместимост на всички модули, които са имплементирани и работят безотказно в мрежовата инфраструктура на множество големи, средни и малки компании включително и за критични приложения, които не толерират никаква прекъсваемост на предоставяната услуга.
 
„Нарастващата с много бързи темпове нужда от капацитет за следващите няколко години прави Европейския пазар изключително важен крайъгълен камък в развитието ни, което цели по-добро обслужване на базираните ни в Европа клиенти и възможност да използват още по-широко нашите продукти. Това ще бъде постигнато както с нашите собствени усилия и търговско представителство, така и с подкрепата на нашите дистрибутори и партньори, които ще разкрият пред нашите клиенти преимуществото да използват нашите модули“ - сподели г-н Чо Юх Джо, управляващ директор на Starview International Pte Ltd. С откриването на представителство в София Starview цели да популяризира използването на своя бранд модули в Югоизточна Европа, като същевременно разшири своето международно пазарно присъствие. До края на 2014 година е предвидено да заработят още 3 представителства в Европа, които да покрият останалата част от ЕМЕА региона. Компанията е отлично позната на азиатския пазар с успешните си продажби на големи световноизвестни компании в сферата на телекомуникациите и доставката на услуги като SingTel, MobileOne, StarHub, Maxis, PT Group и др., така и сред много ентърпрайз клиенти като NTT, Ericsson, NEC и др.
 
За краткото време откакто Starview е на българския пазар нейните продукти вече са предложени за използване в редица проекти, между които и проекта за изграждане на широколентов достъп в отдалечени населени места на МТИТС.
Със своята олекотена процедура за обработка на клиентските поръчки, навременна доставка в кратки срокове, изключително атрактивни цени, 24/7/365 техническа поддръжка и 2-годишна гаранция (с възможност за удължаване до 5 години) SVI предоставя висока степен на удовлетвореност и доверие у своите клиенти. Регионалният търговски представител на компанията в София – г-н Теодор Петков, е на разположение на българските клиенти за повече информация по отношение на продуктите на Starview, както и за навременен локален съпорт (пълна контактна информация е посочена по-долу). Посетете и уеб сайта на компанията  www.starviewint.com за онлайн информация или за използване на Online Compatible Tool за намиране на подходящия модел модул за вашите нужди.
 

 

Starview International Pte Ltd.

Търговско представителство България
Теодор Петков
teodor@starviewint.com
+359 88 4484040
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes