StarWind Software влезе в списъка на Citrix HCL

Ноември 19, 2010 от itFORUM

 

StarWind Software Inc., глобален лидер във виртуализацията на сториджа и iSCSI SAN софтуера, влезе в списъка Citrix HCL. Citrix е световноизвестен доставчик на цялостна, управлявана платформа за сървърна виртуализация, изградена върху мощния хипервайзор Xen. Технологията Xen е широко призната като най-бързия и най-сигурен виртуализиращ софтуер в индустрията. XenServer е създаден за ефективно управление на Windows и Linux виртуални сървъри, като доставя предоставя ценовоефективна сървърна консолидация и непрекъснатост на бизнеса. Списъкът Citrix HCL се състои от поддържани хардуерни и софтуерни продукти, които са били тествани и проверени, че са напълно съвместими с продуктите Citrix. Фактът, че StarWind Software са били добавени към списъка Citrix HCL означава, че използването на StarWind и Xen от Citrix сега ще получава поддръжка и от двете компании.

Фактът, че сме включени е списъка Citrix HCL означава, че StarWind е решение, на което може да се разчита за виртуализация на сториджа, и че съюза ни с Citrix Xen може да намали оперативните разходи, да увеличи бизнес ефективността и да даде нулево време на престой или бездействие на системите, каза Роман Шовкун, директор на отдел продажби в StarWind Software, Inc. за регионите EMEA и APAC.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes