S&TБългария и ObserveIT ще помагат на компаниите да откриват подозрително поведение

Февруари 11, 2015 от admin

От януари 2015 година S&T България ЕООД стана официален дистрибутор за страната на компанията ObserveIT. ObserveIT е основоположник в областта на продуктите,насочени към наблюдение и проследяване на потребителската активност,и e единствената компания, осигуряваща персонализирани функционалности за анализ, сигнализиране на нередности и възможност за ефективно събиране на неопровержими доказателства.

 

Изцяло софтуерно базираното решение, предлагано от ObserveIT, позволява на организациите да проследяват дейността на потребителите във всяка една система и да записват всяко тяхно действие, натискане на клавиш, отваряне на приложение или файл. Посредством функциите за сигнализиране за подозрително поведение и осигуряване на нагледни доказателства ObserveIT помага на компаниите да предотвратят загубата на критична информация и отговаря в пълно съответствие на PCI, HIPAA, SOX, и ISO регулациите.

Сред клиентите на ObservIT са водещи международни компании като Samsung, Coca-Cola, Fujitsu, IBM, ING, Sanofi, Siemens, Xerox, Allianz, Vodafone, T-Mobile и др.

Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар S&T България ЕООД ще предлага ObserveIT през партньорската си мрежа, предоставяйки на своите партньори атрактивна партньорска програма, сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.

„Партньорството с ObserviteIT разкрива нови бизнес възможности пред нас. Тъй като това е принципно нов продукт за местния пазар, ние тепърва ще изграждаме и развиваме партньорската си мрежа, във връзка с неговата дистрибуция. Присъединяването на ObserveIT към нашето портфолио от продукти за сигурност ни дава възможност не само да разширим обхвата на предлаганите от нас решения за сигурност, но и да засилим ангажираността към настоящите ни и бъдещи партньори, осигурявайки им най-ефективните технологични иновации“ - коментира Злати Петров, управител на S&T България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes