СуперХостинг.БГ отчита ръст в търсенето на .BG домейни

Март 6, 2013 от itFORUM

Домейните от зоната „.BG” вече съставляват около 10% от всичките 60 000 домейна, регистрирани в най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ. Тенденцията е любопитна, предвид факта, че фирмата предлага интернет имена от българската национална домейн зона от февруари 2011 година. Само през миналата година пък около 20% от всички регистрирани в СуперХостинг.БГ домейни са в националната зона. Очакванията са търсенето на „.BG“ домейни да нараства, особено тази година, в която се очертава бум на електронната търговия у нас.
 
„Домейните от зоната .BG са ценни с високото доверие на потребителите към фирмите, които са ги регистрирали, поради по-сериозната процедура и документите, които са необходими за регистрация. Когато навлязохме на пазара на .BG домейни ние си поставихме за цел да ги направим още по-достъпни за българските фирми, организации и физически лица, улеснявайки максимално процедурата по регистрация и същевременно запазвайки високото доверие на потребителите в този тип домейни. СуперХостинг.БГ предлага максимално улеснена и бърза регистрация, при това на много достъпна цена и новата ни промоция по случай Трети март е част от тези наши усилия“ - посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.
 
Като предимства на .BG имената той посочи и факта, че в тази домейн зона все още има много възможности за съчетаване на различни комбинации на български и на английски език, което дава свобода на новите собственици на уебсайтове. „Освен това, ако бизнесът ви е свързан с България, използването на български домейн би допринесло за маркетинговата ви стратегия и изграждането на вашата марка“ - добави Методи Дреновски.
 
По случай празника на Освобождението на България - Трети март - българската хостинг компания СуперХостинг.БГ предлага националните интернет домейни от областта .BG с отстъпка от 17 процента. Така вместо стандартната цена от 58.75 лв. на година с ДДС, всички клиенти на компанията могат да си закупят .BG – домейн на специална цена от 48,75 лв. на година с ДДС. Промоцията е активна до 14 март 2013 г., включително и има за цел да популяризира използването на български национални домейни.
 
 
 
Всеки желаещ може да се възползва от отстъпката от стандартната цена за .BG домейни чрез въвеждането на промо код „3MART“ при поръчката на нов домейн. Освен това от компанията съобщават, че всички настоящи и бъдещи нейни клиенти, които добавят и хостинг план „СуперСтарт“, „СуперПро“ или „СуперХостинг“ към тяхната поръчка, ще получат също и отстъпка в размер на 17% от цената на хостинга. Отстъпката се начислява на база стандартна цена на услугата. Тя е валидна само при поръчка на нови услуги за нови и настоящи клиенти. Въвеждането на промо код не анулира останалите бонуси и текущи промоции, които могат да се ползват, съобразно избраните в поръчката услуги.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes