Телекомуникациионната компания Comverse открива експертен център в България

Юни 13, 2013 от itFORUM

Компанията за производство на софтуерни решения за телекомуникационния сектор Comverse открива нов експертен и развоен център в България, в който ще работят стотици висококвалифицирани български ИТ специалисти.  Новият център ще бъде фокусиран както върху разработване на иновативни бизнес системи (Business Support Systems - BSS) и платформи за услуги с добавена стойност (Value Added Services – VAS ), така  и върху всички аспекти на консултиране, внедряване, управление и поддръжка на продуктите в региона на Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). 
 
“Нашето най-ново експертно звено в България ни дава достъп до голям избор от талантливи и квалифицирани професионалисти, с които тази страна е известна”, отбеляза Денис Бернар, вицепрезидент и управляващ директор на Comverse за 
региона на EMEA. “Ние ще предложим на професионалистите от ИТ и телекомуникации в региона отлична възможност да развиват изследователска и развойна дейност във високотехнологична компания, която е глобален лидер в тази 
индустрия. Центърът на Comverse предоставя уникална възможност на експертите да бъдат част от прогреса на телекомуникационния свят”, допълни той. 
 
“Comvеrse избра България за отварянето на своя уникален за Европа експертен център заради стратегическата близост на страната до ключови пазари на компанията. Считам, че това е признание за страната ни и за потенциала на висококвалифицираните български специалисти да израстват професионално в една от водещите компании в телекомуникациионната индустрия,” каза Мирослав Младенов, генерален директор на Comverse България.  
 
Новото експертно звено на Comverse в България ще има принос за проектирането и внедряването на технологични решения за доставчици на телекомуникационни услуги в региона и по целия свят.  
 
Експертният център на Comverse в България вече набира активно специалисти. Повече информация може да намерите на  http://www.comverse.com/careers. Comverse е доставчик на ключови решения за телеком бизнеса, които подпомагат създаването на иновативни услуги и тяхното интелигентно остойностяване чрез богато портфолио от бизнес решения в областта на BSS, Data Management and Monetization, Digital & Value Added Services, IP Communications и Professional Services. Comverse има клиенти в над 125 страни по света и предоставя услуги на над 450 доставчици на комуникационни услуги, които обслужват над 2 милиарда абонати. 
 
   
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes