Telerik Platform вече поддържа целия процес на разработка на мобилни приложения

Юли 3, 2014 от itFORUM

Телерик обяви, че добавя три нови модула към Telerik Platform - единствената платформа за разработка на приложения от край до край за всеки екран, операционна система, устройство или технология. Софтуерната компания вече предоставя AppPrototyper - решение за създаване на прототипи на мобилни приложения, AppManager за улеснено управление на корпоративни приложения, както и AppFeedback -функционалност за получаване на обратна връзка от потребителя в реално време.
 
Telerik Platform също вече поддържа разработката на хибридни Windows Phone 8 приложения и позволява интеграцията на мобилни приложения с MS SQL, MySQL и Oracle бази данни. „За да създадат успешно приложение, разработчиците трябва да се фокусират върху потребителското преживяване, да слушат своите потребители и да ускорят процеса на пускане на нови версии. С фокус върху тези елементи ние създадохме Telerik Platform. 
 
Последните нововъведения към платформата позволяват на разработчиците да проследяват в реално време коментарите на потребителите си, да се възползват от предварително създадени дизайни за приложения, както и да боравят по-бързо и по-ефективно с вече наличните данни,“ сподели Тод Англин, изпълнителен вицепрезидент „Продуктова стратегия“ в „Телерик“. През януари тази година „Телерик“ АД представи платформата Telerik Platform, обединяваща в едно водещи инструменти за разработка на мобилни приложения в „облака“. Обявените три нови модула на Telerik Platform подобряват ключови етапи от жизнения цикъл на разработка и внедряване на мобилни приложения. Новите решения в Telerik Platform включват:
 
  • AppPrototyper – Модул, който осигурява възможност за създаване на прототипи и улеснява съвместната работа на разработчиците на приложения и дизайнерите при разработката на мобилни приложения.
  • AppManager – Решение, което улеснява управлението и вътрешно-фирменото разпространение на мобилни приложения до крайните потребители и инженерите, отговарящи за качеството на софтуера. 
  • AppFeedback – Инструмент, който позволява събирането на потребителска обратна връзка в реално време и директната й интеграция в процеса на разработка. Така модулът намалява времето за обновяване на продукта. В допълнение към тези модули, Telerik Platform вече позволява и лесна интеграция с MS 
SQL, MySQL и Oracle Database. Бекенд услугите, част от Telerik Platform, предоставят бърз достъп и лесно свързване към всички бази данни в платформата. Освен наличната поддръжка на iOS и Android, новата версия на Telerik Platform вече позволява разработката на хибридни Windows Phone 8 приложения. Сега разработчиците могат да създават приложения за всички основни мобилни 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes