Тим ВИЖЪН България представи нова версия на Business Intelligence софтуера Tableau

Април 16, 2016 от admin

Новата версия 9.3 на системата за бизнес анализи Tableau вече е достъпна на българския пазар. Това съобщи българската компания за бизнес софтуерни решения Тим ВИЖЪН България, която е представител на Tableau у нас. Софтуерното решение за бизнес анализи (BI – Business Intelligence) дава на използващите го компании и организации цялостен 360 – градусов поглед върху техните фирмени данни, включително информация за клиентите, разходите, дейността на отделни търговски обекти или екипи и т.н.Tableau е мощен Business Intelligence софтуер, който позволява на всяка организация да разбира по-добре данните, генерирани в работата й. Той може да отговори на важни за бизнеса въпроси като: кой купува от нас, какви продукти предпочита и в какви времеви периоди пазарува, от какво компанията може да спести разходи, как да оптимизира доставките си, за да не се натрупват големи складови наличности и много други. Тази информация може да бъде предоставена в удобна и достъпна форма, чрез различни визуализации и таблици.

Новата версия 9.3 на Tableau добавя редица нови функционалности за управление на данните и улеснява потребителите в използването на системата. Тя вече може лесно да комбинира и да представя заедно различни източници на данни, разпръснати в компанията, включително всевъзможни текстови документи или таблици. Вградената търсачка вече показва автоматично най-популярните и най-търсените показатели, а вграденият инструмент Publish Data Source улеснява обновяването на данните.

Направени са и редица по-малки подобрения, които са базирани на обратната връзка от клиентите за предишните версии на системата и могат значително да улеснят тяхната работа в бъдеще. Така например в новата версия са добавени пощенските кодове на градовете в 39 европейски страни, както и в Индия, улеснявайки работата със системата. Обновени са и пощенските кодове в САЩ, Великобритания, Франция и Германия. С подобренията в Tableau 9.3 системата е много по-лесна за използване от хора, които не са ИТ специалисти и дава редица нови възможности за анализ на фирмените данни, в специфичния контекст на работата на всяка организация.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes