Тим ВИЖЪН България вече предлага у нассистемата Microsoft Dynamics NAV под наем

Май 31, 2016 от admin

Първият български клиент на новото решение е Янтра Технолоджи

 

Българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България започна да предлага на пазара у нас системата за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV във версия под наем. Екипът вече стартира първото внедряване на новата версия, а клиент е разработчикът на системи за паркиране, наблюдение и контрол на достъпа Янтра Технолоджи ООД. Предлагането на софтуер под наем, известно още с името „софтуер като услуга“ (SaaS – Software as a Service) представлява модел, при който системата не се закупува, а се заплащат месечни вноски за нейното ползване.

Предимствата на този подход са много – клиентът спестява средства от закупуване на сървърна инфраструктура, заменяйки тези капиталови разходи с регулярни месечни разходи за наетия софтуер. Освен това той спестява от скъпоплатен ИТ персонал, а самата ERP система се намира в професионален център за данни, което увеличава значително надеждността и сигурността при използването на едно толкова важно за компанията решение. Не на последно място системата е много по-скалируема и може да се развива заедно с фирмата – клиент, а добавянето и премахването на лицензи е изключително лесно.

„Предлагането на Microsoft Dynamics NAV под наем e от огромно значение за малкия и среден бизнес, тъй като позволява малки и стартиращи фирми с ограничени възможности да се сдобият с пълноценна система за управление на бизнеса от световен клас. Днес у нас възникват все повече малки компании с амбиции за бързо разрастване, които имат ясно изразена нужда от ERP система и възможността да им предложим едно решение под наем, което да расте заедно с тях е от особена важност. Примерът с Янтра Технолоджи е точно такъв. Това е една много перспективна и бързо развиваща се фирма, която същевременно все още не е голяма. Затова и проектът ще бъде надграждан с времето като първоначално внедрихме три лиценза, но предстои техният брой да се увеличава“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes