Тим ВИЖЪН България внедри ERP в Маргел ООД

Ноември 17, 2010 от itFORUM

Интегрираната система за управление на бизнеса Microsoft Dynamics NAV внедри Тим ВИЖЪН България в Маргел ООД, най-големият вносител на алуминиеви джанти за България. Маргел ООД има три самостоятелни комплекса в София, както и собствен автопарк, в които работят над 100 служители. Внедрената система покрива изцяло дейностите по продажби, доставки, склад, финанси и счетводство. Всички клиенти и дистрибутори са картотекирани и системата автоматично попълва техните данни, цени и отстъпки при създаване на оферта или поръчка. 

Артикулите, които се съхраняват на склад, са въведени в базата и техните наличности се следят от системата, като се отразява всяка доставка или продажба в момента на нейното извършване. Това помага и за по-бързото извършване на инвентаризациите. Не е проблем и следенето на продажбите с отсрочено плащане, както и генериране на напомнителни писма в случай на забавяне. Следят се всички транзакции в реално време и могат да се правят анализи по различни критерии за продажбите, доставките, складовите наличности и финансите. Не е проблем и генерирането на необходимите за всеки отдел справки.

"Предизвикателството на проекта бяха кратките срокове, за които трябваше да приключим внедряването. Но благодарение на опита и отдадеността на екипите и от двете страни, успяхме да се справим за по-малко от 3 месеца", сподели Анастас Шопов от Тим ВИЖЪН България, ръководител на проекта.

В момента Тим ВИЖЪН България разработва и специален допълнителен модул към системата, който ще се използва в хотела за гуми и ще следи получаване, издаване, складиране, следене на срокове и други операции. Очаква се той да бъде внедрен до месец.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes