Тим ВИЖЪН България внедри система за управление на бизнеса в Чистота Балкани

Юли 22, 2016 от admin

Българската компания за бизнес софтуер Тим ВИЖЪН Българиязавърши успешно проекта по внедряване на система за управление на бизнеса в предприятието за управление и обработка на отпадъците Чистота Балкани.

Проектът включва внедряване на система за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning), включително модулите Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство. Освен това екипът на Тим ВИЖЪН България е разработил за клиента специални функционалности за обслужване на курсове на камиони, както и за следене на контейнери. Системата автоматизира бизнес процесите във всички бази на Чистота Балкани в различни градове на страната, като те работят отдалечено, използвайки приложението Remote Desktop.

„Спецификите на дейността на Чистота Балкани, както и разрастването на бизнеса на компанията през последните години наложиха внедряването на система за управление на бизнеса, която да бъде изцяло съобразена с конкретните изисквания на клиента. Това включваше и създаването на редица доработки, отговарящи на конкретните необходимости на тяхната дейност. За нас е радващо, че в лицето на екипа ни Чистота Балкани откри надежден партньор, способен да реализира толкова комплексен проект“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране на Тим ВИЖЪН България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes