TP-LINK с нов двудиапазонен маршрутизатор

Януари 22, 2013 от itFORUM

TP-LINK представи двудиапазонния безжичен N маршрутизатор TL-WDR4900. Той предлага скорост за пренос на данни до 450 Mbps (мегабита в секунда) и в двата диапазона, както на 5 GHz, тка и натрадиционните 2,4 GHz. Според компанията със своите 900 Mbps общ мрежов капацитет потребителите могат да използват рутера както в домашна, така и в офисна среда.

 

Маршрутизаторът разполага с пет едногигабитови порта испоред компанията oбикновените ежедневни задачи като изпращане на електронна поща или отваряне на уеб страници, могат да използват лентата от 2,4GHz, докато приложения, изискващи интензивен трафик, като онлайн игри или висококачествен HD видео стрийминг могат да работят на честота 5 GHz. И при това всичко се случва едновременно, без едните услуги да пречат на другите. Моделът се предлага у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Двата USB 2.0 порта добавят нови възможности и позволяватлесно споделяне на принтери, флаш носители, файлови сървъри или медиа плейъри. В допълнение TP-LINK TL-WDR4900 поддържа и новото поколение протокол IP – IPv6, позволявайки на потребителите да са подготвени за следващо поколение интернет мрежи.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes