Твоите технологии: Пълен преглед на последния завинаги Windows 10

Август 5, 2015 от admin

Освен многото подобрения и ясна визия за развитие като услуга, той е безплатен за собствениците на версии Windows 7 и 8 Window 10 изглежда предопределен да спечели сърцата на всички онези, които не са склонни да използват Windows 8, но искат да си върнат обратно познатото изобилие на операционната система на Microsoft, както и да се сдобият с нови възможности. Този безплатен ъпгрейд е лесно решение за повечето потребители.

 

Плюсове
Бързо стартиране. Богат софтуер и екосистема от устройства. Познат интерфейс с меню Start. Центърът за действие осигурява интерактивни уведомления. Автоматично превключване между режим докосване и десктоп. Включени са олекотени приложения на Microsoft Office. Нов браузър Edge – много по-добър от стария. По-добри възможности за игри. Включени са музика, новини и видео приложения. Приложенията са универсални.

Mинуси
Някои елементи са по-малко дружелюбни на докосване отколкото в Windows 8.1. Липсват разширения на браузъра. Интеграцията между Skype и OneDrive може да бъде и по-добра. По-слаба интеграция с мобилната операционна система от тази при Mac OS X. Останали са някои интерфейсни дублирания.

Пълнен преглед на новата операционна система на Microsoft можете да прочетете тук.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes