Участниците в първата преакселераторска програма на Start It Smart разкриват бизнес идеите си на 17 май

Май 15, 2014 от itFORUM

Преди десет седмици предприемаческата организация Start It Smart избра участниците в първия сезон на преакселераторската си програма. 14 от общо 80 кандидатствали екипа получиха възможността да участват в образователната програма за предприемачи. Преминали успешно през серия от обучителни сесии и срещи с ментори, избраните екипи ще разкажат историите си и ще разкрият своите бизнес идеи на 17 май. "Участниците в образователна програма, създадена от предприемаческата организация Start It Smart, поеха предизвикателството да развият идеите си, да се учат и да успяват. Ставайки част от първия сезон на преакселератора, те изминаха дълъг път, изпълнен със знания, вдъхновение и мотивация за развитие. Казват, че зад всеки успех стои история.", споделя Петър Шарков – президент на Start It Smart и лидер на проекта Start It Smart | Pre-Accelerator.
 
Start It Smart | Pre-Accelerator е първият по рода си в Югоизточна Европа. Интензивната му 10-седмична програма предоставя всички необходими знания, умения и ресурси, чрез които всеки startup може да се подготви за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Целта на програмата е да подкрепя младите хора, които имат идея и желание да развият собствен бизнес, да извървят началните стъпки, трупайки знания и опит чрез практика. Участниците в програмата получават безплатно работно място, обучителна и менторска програма, връзка с акселератори и инвеститори и др. 
 
Успешното преминаване през преакселератора е предпоставка за повишаване на успеваемостта на стартиращите компании, които търсят финансиране. Благодарение на осигурената от спонсори подкрепа, участието на екипите в първия цикъл на преакселераторската програма на Start It Smart бе напълно безплатно.
 
Допълнителна информация за преакселератора на Start It Smart може да намерите на www.pre.startitsmart.com.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes