Услуги за тест на SAP приложения от Атос

Януари 24, 2012 от itFORUM

Нови услуги за управление на тестването и приемането на продукти и услуги (Testing & Acceptance Management/TAM) за SAP решения предлага на българския пазар Атос. Те са в отговор на интереса към решение с лесна интеграция и с до 40 процента съкратено тестово време и намалени разходи за проектиране и изграждане на приложения.

 

Според компанията чрез новите услуги на SAP клиентите се предоставя гъвкав и ефикасен начин за управление на TAM процесите. Новите TAM услуги улесняват проследяването на цялостния бизнес процес. Те са комбинацията от технологии за „умно тестване” (Smartesting) за автоматично генериране на функционални тестове и дълбоките познания и опит на Атос в интеграцията и тестването на SAP решения. TAM услугите за SAP решения покриват целия процес на управление на жизнения цикъл на SAP приложенията, включително и фазата на внедряване.

„Като водещия SAP интегратор сме сигурни, че новите практически решения за тестване ще играят ключова роля в поддръжката на приложенията, която предоставяме на нашите клиенти – сподели Веска Давидова, управител на Атос България – Гъвкави, ефикасни и бързи, TAM услугите на Атос за SAP решения ще помогнат на нашите клиенти да се развиват и динамично да променят бизнес процеси си, за да отговарят в реално време на стратегическите потребности на своята организация.”

EADS (European Aeronautic Defence and Space Company – Европейска аерокосмическа компания), вече използва TAM услугите на Атос. „Новите услуги отговориха на предизвикателството да подобрят показатели като качество, време и разходи и ни позволяват да изградим структурирани архиви на нашите бизнес процеси и свързаните с тях тестове”, сподели Клoд Прадал, Ръководител на eHR оперативния център на EADS.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes