Валмарк заработи с мобилно CRM решение интегрирано с Microsoft Dynamics

Март 7, 2011 от itFORUM

Мобилно CRM (Customers Relationship Management) решение за работа с Microsoft Dynamics CRM внедри българската консултантска компания Балкан Сървисис. Клиент е фирмата за хранителни добавки и здравословни продукти Валмарк.

Продуктът на Балкан Сървисис е и първото подобно мобилно бизнес приложение, адаптирано за работа с най-новия интуитивен touch– screen интерфейс за мобилни телефони. То добавя към традиционните функции на системите от клас CRM за управление на взаимоотношенията с клиентите и възможност за работа на служителите в движение, позволявайки им да достъпват от всякъде базата данни с клиентите, информацията за техните предишни и нови поръчки. Това повишава ефективността на търговските представители, които вече могат да приемат поръчки докато се намират на място при клиентите, в командировка, на семинар, конференция или просто в задръстването по пътя към офиса.

Проектът е завършен в края на декември и екипът на Валмарк използва новата система от 1 януари 2011 г. Той включва внедряване на системата Microsoft Dynamics CRM, в комбинация с мобилното CRM решение. Балкан Сървисис е сертифициран партньор на Microsoft с опит от няколко успешно реализирани проекта за Microsoft Dynamics CRM и това позволява на компанията да разширява своите компетенции предлагайки на клиентите си също и свой собствен продукт за мобилен достъп до CRMсистемата.

Мобилното решение е подходящо за всякакви фирми от сферата на търговията и услугите, разполагащи с разклонени дистрибуторски мрежи и мобилни екипи. То е напълно интегрирано със CRM системата на Microsoft, както и с други популярни офисни продукти, като MS Outlook, MS Office и др.

„Фирма Валмарк предлага на клиентите преди всичко здраве, а в този бизнес навременната реакция и комуникация е от особена важност. Затова за нас беше важно да внедрим не просто CRM система, а решение, което позволява на екипите ни по всяко време да разполагат с нужната им информация, за да работят ефективно. Радвам се, че Балкан Сървисис ни предостави цялостно решение, което отговаря напълно на нашите нужди и повишава ефективността на служителите ни. Секторът на хранителните добавки в България се развива с все по-бързи темпове и внедряването на модерна CRM система с мобилен достъп ще ни позволи да посрещнем успешно нарастващия интерес на българските потребители към нашите продукти. Процесът по внедряване беше дълъг и труден и за двете страни, но постигнатите резултати са  отлични. Като истински пионери се сблъскахме с проблеми, които изискваха незабавна реакция и професионализъм, за да продължат работните процеси в компанията нормалния си ритъм по време на внедряването. Високият професионализъм от страна на Балкан Сървисис, съчетан с оказаната от Валмарк подкрепа на всички нива допринесе за изграждането на цялостно бизнес решение за обслужване на специфичните бизнес процеси за фармацията и конкретно за нашата компания “, заяви Десислава Райчинова, изпълнителен директор на Валмарк България.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes