Вече са в продажба билетите за StartUP Conference NEXT 2014

Септември 5, 2014 от itFORUM

На 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center ще се проведе осмото издание на най-големия форум за предприемачество в България - . За осма поредна година събитието събира цялата предприемаческата общност в областта на технологиите у нас с успешни предприемачи, лектори и инвеститори от цял свят. Тази година основни акценти по време на конференцията ще са техники за маркетиране на стартъпи и продажби на световния пазар. Както винаги, специално внимание ще бъде отделено на развитието на стартъп екосистемата в страната и на Балканите. Успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на тeхните идеи и превръщането им в успешни бизнеси с международно признание. 
 
Сред първите обявени лектори тази година са Роб Фитцпатрик от глобалната организация за насърчаване на предприемачеството Founder Centric, който е разработвал продукти за брандове като MTV и Sony и набира инвестиции за стартъп компании в САЩ и Великобритания. Друг лектор е Салим Вирани, който преподава в Оксфорд, има зад гърба си 5 стартъпа и основава платформата Leancamp за валидиране на хипотези в предприемаческия бизнес и Village Accelerator – програма, която инвестира в технологични бизнеси от развиващите се държави в света. Обявени участници в събитието са още Девин Хънт, също от Founder Centric, който е основател на две технологични компании и е работил за компании като Vice Magazine, Disney Imagineering и BERGа, и Тендай Вики - автор и стратегически консултант по иновациите с докторска степен по психология и MBA, и опит в прилагането на стартъп методологиите в големи технологични компании. 
 
Още лектори ще бъдат обявявани на сайта на конференцията http://2014.startup.bg/, а от днес в продажба са ограничено количество билети на промоционална цена от 60 лв. за двата конферентни дни. След изчерпването им, желаещите да присъстват на конференцията ще могат да закупят стандартен билет за 90 лв. или VIP билет за 150 лв., който дава възможност за презентация на стартъп идея пред потенциални инвеститори и време с гост-лекторите.
 
StartUP Conference NEXT е първото събитие за  предприемачеството в България, което се провежда за първи път през 2007 г. и до момента е представило повече от 380 часа лекции на теми, свързани със стартирането и управлението на бизнес, пред над 6500 участника. Видеоклиповете на лекциите са достъпни безплатно онлайн, а освен лекции, важна част от програмата на конференцията са многобройните практически семинари по стартиране на бизнес, маркетинг, бизнес и иновативни практики, развитие на лидерски умения и др.
 
StartUP Conference NEXT се организира от фондация StartUP, която развива дългогодишна дейност за популяризиране и развитие на стартъп средата в България чрез още ред събития, сред които интензивната образователна програма StartUP Academy и 54-часовите събития Startup Weekend, на които програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти и стартъп ентусиасти се събират, за да стартират нов бизнес. През последните няколко издания, конференцията се осъществява и благодарение на дългосрочните партньори VIVACOM, Superhosting, Microsoft, Telerik, NextDC и други.
 
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes