Visa Европа показва „Бъдещето на разплащанията“ на изложението CARTES & IDentification 2011

Ноември 14, 2011 от itFORUM

Своите най-нови продукти и услуги, които предизвестяват идването на „Бъдещето на разплащанията” ще покаже компания за разплащания Visa Европа на изложението CARTES & Identification в Париж, Франция (15-17 ноември).

 

Услугите са фокусирани върху четири основни взаимно допълващи се платформи: Visa payWave, Mobile Services, e-Commerce и Retailer Loyalty (безконтактни разплащания, мобилни услуги, електронна търговия и програми за лоялност към търговците). Според компанията този широк и непрекъснато развиващ се пакет от продукти ще преобрази начина на пазаруване и ще осигури на потребителите нови възможности да управляват финансите си.

На изложението CARTESVisaЕвропа ще акцентира върху най-актуалните иновации в областта на технологиите за разплащане, в това число:

  • Безконтактни мобилни разплащания на Visa (Visa Mobile Contactless) – технология за разплащане, базирана на NFC технологията. Тя предлага същите възможности за безконтактни разплащания като карта VisapayWave, но реализирани с помощта на мобилен телефон (услугата ще бъде официално представена през 2012 година).
  • Персонални плащания на Visa (Visa Personal Payments) – услугата за плащания от човек на човек (P2P) позволява на притежателите на карти Visaда изпращат пари до всяка точка на света лесно и бързо, директно отсвоя мобилен телефон.
  • Известия на Visa (Visa Alerts) – известия в почти реално време, които се изпращат до мобилния телефон на собственика на карта Visaи дават информация за всички извършени транзакции в страната или чужбина.
  • „Отворена” платформа за лоялни клиенти („Оpen rewards platform) – дава на търговците възможност да насочватпо-прецизно предложенията си съобразно профила на потребителите си и да им предоставят cash-back бонуси в отговор на тяхната лоялност.
 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes