Visa Европа създава нов иновационен център за стартъпи и предприемачи

Юли 7, 2015 от admin

Visa Европа обяви, че създава нов международен иновационен център -  Visa Europe Collab, в сътрудничество с партньори от екосистемата на дигиталните разплащания и финансовите технологии. Центърът предлага на стартъпи и технологични предприемачи с опит, инструменти и  връзки за създаване на технологии и услуги, които ще трансформират взаимодействието на гражданите с разплащанията.

 

През първата година от работата си Visa Europe Collab си поставя за цел през уникалния й 100-дневен иновационен канал, който обединява дейностите от първоначалната оценка през пазарните тестове и моделиране до доказване на значимостта на концепцията, да преминат поне 20 идейни проекта. От тях най-добрите, доказали се и приложими услуги, ще бъдат разработени за целите на основния бизнес на Visa, където те ще бъдат развити в изцяло пълноценни услуги, които могат да бъдат използвани от банките – членове на Visa, търговците на дребно и потребителите в цяла Европа.

Базирана първоначално в Лондон от началото на май 2015 г., две седмици по късно, Visa Europe Collab отвори и в Тел Авив, Израел. Не след дълго ще бъде открит и центърът в Берлин.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes