Vivacom Cares подкрепя фондация I Can Too

Май 4, 2012 от itFORUM

На 5 май (събота) служители на VIVACOM организират доброволческа инициатива за популяризиране идеите на И АЗ МОГА / I Can Too и създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

 

Благотворителната акция ще се проведе в Serdika Center Sofia (ет. -1) и Мол Галерия Пловдив (ет.1, до вход централен) от 11.00 до 18.00 ч. Двата търговски центъра предоставят безвъзмездно техните пространствата. На щандове, разположени в двата мола, доброволците ще предлагат аксесоари, тениски I Can Too и ще информират за мисията на организацията.

Каним всички, които искат да подкрепят по-бързото създаване на Центъра, да заповядат тази събота в Serdika Center Sofia и Мол Галерия Пловдив от 11.00 до 18.00 ч.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes