Vivacom с безплатна телевизия през мобилния телефон

Юни 29, 2011 от itFORUM

Всички клиенти на мобилната услуга на Vivacom могат да гледат избрани ТВ предавания през мобилния си телефон безплатно. Това става възможно с услугата VivaTVBox, за която не е необходим абонамент или пакет с данни. Всичко, което е нужно, е клиентът да влезе на http://www.vivatvbox.bg/ и да избере от предложените предавания на над 30 български и чуждестранни телевизии.

 

Трафикът, използван за мобилен стрийминг, е безплатен. За целта клиентите, които са на абонаментна мобилна услуга, трябва да използват интернет точка за достъп, а абонатите на предплатена услуга – WAP точка за достъп.

Предаванията са групирани в седем категории: Новини и актуални предавания, Спорт, Музика, Забавления, Свят, изкуство и наука, Технологии и Детски предавания. Част от предаванията, които са достъпни чрез мобилния телефон, са: новините и времето на ТВ7, Митко Павлов Live, Планета ТВ, BBCF1 Racing, Premier League Football – Archive, BBC Knowledge България и много други.

Това е първата по рода си безплатна услуга на българския пазар, с помощта на която всички мобилни абонати на телекома могат да гледат безплатно видео съдържание през мобилния си телефон. 

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes