VMware e ИТ компания на 2012 в България

Януари 24, 2013 от itFORUM

Лидерът в разработката на софтуерни решения за виртуализация и cloud инфраструктури Vmware се класира на първо място в категорията "Компания на годината" в ежегодните награди на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ). Тази година церемонията се проведе под патронажа на президента на Република България Росен Плевнелиев в Гранд хотел София на 22 януари.

 

VMware България спечели в една от най-оспорваните категории в конкурса. Наградата се присъжда за цялостно присъствие и развитие на компанията на българския пазар, като сред основните критерии за избора са успешно реализирани проекти, разработени продукти, увеличени продажби и брой клиенти, номинации и награди от други инициативи. Наградата бе връчена от Теодор Захов, председател на Управителния съвет на БАИТ.

"Щастливи сме да получим тази награда и цялостно признание за силното присъствие и ангажираност на VMware към развитието на българския ИКТ пазар.” коментира новината Диана Стефанова, управляващ директор на развойните центрове на VMware в България и за регион ЕМЕА (Европа, Близък изток, Африка). "Гордеем се с екипа от талантливи софтуерни инженери в София, които имат ключова роля в осъществяването на визията на компанията за ИТ инфраструктура от следващо поколение".

Софтуерните инженери във VMware България притежават сериозни познания в областта на управлението на cloud среди и автоматизацията. В последните години софийският развоен център се утвърди като надежден и активен партньор на различни държавни, неправителствени и образователни институции, работейки за усъвършенстване на образователните практики в ИКТ чрез организация на конференции, открити лекции, кариерни дни и консултации, стажантски програми.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes