Xerox ColorCube намалява разходите за цветен печат с 62%

Септември 23, 2010 от admin

XeroxБългария показа ColorCube - новото високоскоростно мултифункционално устройство с твърдо мастило, което осигурява цветен печат при забележително по-ниски разходи, без компромис в качеството на изображението. Mашинатанамалява разхода при цветен печат с до 62% в сравнение с цветните лазерни принтери и ограничава в огромна степен влиянието на офисния печат върху околната среда.

„Нашите клиенти търсят начини да постигат повече с по-малко - каза Юлиан Григоров, генерален мениджър, Ксерокс България. - С ColorQubeние отключваме преимуществата на цвета, прилагайки нашата уникална технология с твърдо мастило, за да съкратим разходите и да направим офисните процеси по-прости и по-зелени.”

Серията ColorQube9200обхваща три модела, които принтират, сканират и копират със скорост на печат от 38 до 85 страници в минута. Вместо тонер касети те работят с нетоксични, подобни на пастели мастилени кубчета, които се зареждат изключително лесно. Устройствата произвеждат 90 процента по-малко отпадъци от суровини в сравнение с лазерни принтери от същия клас.

Гамата ColorQube9200се предлага с планове за хибридно използване на цвета, които значително намаляват разходите.С тях клиентите заплащат само количеството цвят, което са изразходвали за дадена страница.С други думи, те елиминират еднотипното ценообразуване, при което стойността на страница с малко цвят е като на страница с плътно цветно покритие.

Много компоненти на ColorQubeса създадени така, че да издържат целия живот на системата. Клиентите могат да подменят самостоятелно единствено комплекта за почистване, който обикновено изисква смяна веднъж или два пъти в годината.

Кубчетата твърдо мастило също изискват ограничена намеса. При напълно заредено мастило могат да бъдат отпечатани 55 500 страници преди презареждане. Когато има нужда от презареждане кубчетата мастило могат да бъдат поставени лесно, докато МФУ-то работи, без нужда от изключване на устройството.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes