Xerox е в лидерския квадрант за управление на печатни услуги за 2011 г.

Ноември 1, 2011 от itFORUM

Корпорация Хerox беше позиционирана от Gartner  като лидер в „Магическия квадрант за управление на печатни услуги в глобален мащаб” (Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Print Services, Worldwide, Ken Weilerstein, Cecile Drew, Yulan Li, October 25, 2011).
„Магическият квадрант” е патентован изследователски инструмент, създаден от Gartner, който предлага моментни „снимки” на посоката, в която се движи пазарът, както и неговите зрялост и участници, и оценява компаниите въз основа на тяхната цялостна визия.

 

Като пазарен лидер в управлението на печатните услуги (MPS), Xerox продължава да спестява на компании от всякакъв мащаб до 30 процента от оперативните им разходи, с нови решения, като цялостно управление на печата (print governance) – автоматизирани напътствия, които насочват потребителите към най-икономичните и енергоспестяващи функции. Допълвайки портфолиото си с решения за управление на бизнес процеси и аутсорсинг на ИТ услуги, предоставяни от ACS, и благодарение на партньорството със Cisco, Xerox помага на потребителите да използват MPS като метод за опростяване на печата и управление на информационните технологии.

„Вярваме, че Xerox запазва своята лидерска позиция в управлението на печатните услуги, благодарение на вникването в нуждите на нашите клиенти – от практични решения за мобилните служители, до опростен подход за малкия бизнес”, казва Стивън Кронин, президент на Xerox Global Document Outsourcing. „Ние сме водещ MPS доставчик, защото непрекъснато внедряваме нововъведения в полза на нашите клиенти, като предлагаме технологии и услуги, които не само спестяват време и средства, но и добавят стойност към техния бизнес.”

Xerox печели доверието на клиентите си с базирани на Lean Six Sigma анализи за проследяване на ежедневните работни процеси и предлага стратегии за управление на печатните услуги, които гарантират значителни спестявания. Компанията разширява и своите предложения за малкия и среден бизнес чрез глобалната си мрежа от партньори, които изграждат свои собствени MPSпрограми за клиенти, с подкрепа и обучения, предоставяни от Xerox.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes