Xerox ще управлява печата в глобалната мрежа от офиси на Cisco

Август 23, 2011 от itFORUM

Xerox ще управлява печатните операции в повече от 460 офиса на Cisco. Печатните услуги ще бъдат достъпни по лесен и ефективен начин за служителите на мрежовия гигант, през компютри и най-разнообразни мобилни устройства.

 

Съгласно стратегията си за управление на печатните услуги (MPS), Xerox ще предостави на служителите на Cisco по-ефективен начин да печатат и управляват документи. Като използва платформата на Xerox Enterprise Print Services (EPS) за мобилно принтиране в облака, Cisco ще предостави на служителите си възможност да печатат безпроблемно от всяко устройство, по всяко време и от всяка точка, без да им се налага да свалят софтуер или да инсталират принтер.

„Xerox ни помага да развием печатните си услуги в съответствие с начина, по който работят служителите ни. Те не седят на едно и също бюро всеки ден, нито използват един и същ принтер, а имат нужда от бърз и безпроблемен печат”, казва Шийла Джордан, вицепрезидент на отдел „Комуникация и сътрудничество, IT” в Cisco. „Новата печатна среда ще помогне на служителите да взимат ежедневно ефективни и природосъобразни решения по отношение на печатането и ще им даде достъп до печатни документи, когато пътуват до друг офис или отсядат в хотел”.

За да постигне корпоративните си цели за ефективност и контрол на разходите, Cisco ще използва инструменти на Xerox за управление на печата, като автоматични указания, появяващи се на монитора, за да насочат потребителя за най-добрите възможности за печатане, от гледна точка на цена, енергийна ефективност и консумация на мастило.

Сигурността е от първостепенна важност за стратегията на Cisco за управлението на печатните услуги, тъй като често много документи съдържат поверителна финансова или работна информация. За да запазят поверителността, служителите ще използват своя документ за самоличност, преди да могат да вземат разпечатаните си проекти. 

„Това решение представя бъдещето на печатните услуги – комбинация от управление на печата и услуги в облака, които да работят в рамките на съществуващата инфраструктура на компанията и да поддържат множество локации и мобилни технологии”, заяви Стивън Кронин, президент на отдел „Global Document Outsourcing” в Xerox. „Служителите на Cisco остават фокусирани върху бизнес приоритетите си, защото ние се грижим печатът и управлението на документи да се случват по най-оптималния начин.”

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes