Започна стажантската програма на Globul и Germanos

Юли 10, 2012 от itFORUM

Започна съвместната стажантска инициатива на Globul и Germanos. Тя бе открита с официална церемония, която се състоя в сградата на кино Арена Младост в София. Тази година в нея ще участват 53 студенти от висши учебни заведения в страната – Софийски университет „Св. Климент Охридски”, Технически университет – София, Университета за национално и световно стопанство, Нов български университет, Американски университет в България и др.

 

По време на стажа си в компанията, студентите ще имат възможност да прекарат между четири и шест седмици в общо 17 дирекции на Globul и Germanos, сред които „Обслужване на клиенти”, „Управление на процеси”, “Финанси”, „Човешки ресурси и администрация”, „Управление на качеството и планиране на мрежови услуги”, „Изграждане на мрежата”, „Радио и пренос”, „Експлоатация и поддръжка на мрежата”, „Реклама и комуникация”, „Продукти и услуги” и др.

Стажът включва въвеждаща програма, която има за цел да запознае младежите с историята и структурата на компанията, както и с нейната корпоративна култура, мисия и ценности. Участниците в програмата ще преминат и през обучение по презентационни умения, а също така ще имат възможност да разработят собствен проект под ръководството на персонален наставник, за да демонстрират усвоените по време на стажа практически умения.

„Стажантската програма е една от най-успешните образователни инициативи на компанията, тъй като всяка година дава шанс на студентите да натрупат опит в реална бизнес среда и да видят как техните знания могат да бъдат приложени в практиката. Щастливи сме, че след стажа, редица от тези млади хора остават в Globul и Germanos, за да поставят основите на бъдещата си кариера и да реализират своите идеи и мечти. Вярваме, че това е начинът да задържим талантливите кадри в България и да им дадем възможност за развитие.” – заяви по време на откриващото събитие Албена Георгиева, директор „Обслужване на клиенти” в Globul.

Сред гостите на събитието бе и популярният мотоциклетист и пилот на Globul Racing Team Мартин Чой, който даде ценни съвети на младите таланти и им пожела успех в бъдещото им кариерно развитие.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes