Управление на взаимоотношенията с клиенти

Всички интервюта

ERP и CRM са на гребена на вълната в ИТ индустрията. Битката за клиенти е жестока и разработчици и внедрители са обръгнали в многобройните “схватки” в процеса на доказването си на пазара. Колкото и да са еднакви бизнес правилата, всеки си има собствен поглед и философия за това как трябва да се случват нещата в този бранш. Всички си...
SAP WorldTour 2011 е събитието, обединяващо българската SAP общност, която всяка година се радва на лекции, фокусирани презентации и демонстрации от международно признати бизнес лидери. Изпълнителният директор на SAP България Бойчо Делевски споделя повече подробности за читателите на bSoftware.
Сравнително отскоро немският софтуерен разработчик SAP започна да използа модерни термини като in-memory, business intelligence и дори SaaS, които доскоро сякаш избягваше. На тазгодишния World Tour тази тенденция беше повече от очевидна.
Бизнесът трябва да се убеди, че решенията за управление на клиенти наистина ще доведат до разрешаване на проблемите му, смята Страхил Развигоров, управител на BizLink. Компанията е официален представител на CRM системата Sugar CRM.
  Тези, които разчитат на финансиране чрез банкови кредити, ще имат затруднения с усвояване на финансирането, защото банките нямат преференциална политика за финансиране на проекти по европейски програми. Това е голям проблем. Фирмите трябва да инвестират свободни собствени средства, а те не разполагат с такива.
Кратките срокове предизвикват прибързани и недостатъчно добре премислени действия както от страна на бенефициентите, така и от страна на консултантските фирми. Най-добре ще е програмата да е постоянно отворена, без конкретни срокове за кандидатстване.
На този етап всички са мотивирани да успеят да спечелят възможно най-много договори. Според нас успешният подход е да се търсят клиенти сред компании, работещи в сфери, в който доставчикът има натрупан опит и успешно реализирани проекти.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes