Планиране ресурсите на предприятието

Всички анализи

Въпреки че общо взето за ERP пазара у нас 2008-а не беше лоша, в крайна сметка неговият обем не се увеличи значително. За изминалата година, според IDC, системите за управление на бизнеса в България имат 1,7% ръст – изключително нисък спрямо предишните години, когато той бе двуцифрен.
Иван Аржентински, управител набългарската ERP компанияАлое Ко, натрупала ценно ноухау през последните месеци, синтезира четири съвета, съдържащи най-важните аспекти от проектите за внедряванена система за управление на бизнеса в най-малките предприятия с персонал от няколко човека.
Оказва се, че голяма част от функционалностите в една ERP система не се използват и това е сериозен проблем, който води до негативно отношение към нея. Но всъщност сами по себе си те са един инструмент, който ако не се използва по правилния начин, може и да попречи на компаниите.
Продуктов каталог, организиране на маркетингови събития, напомняме за предстоящи и просрочени плащания на клиентите, са само част от възможностите на Microsoft Dynamics CRM, които Парафлоу Комуникейшънс успешно интегрира в български компании.
Очакваното пълно възстановяване на икономиката през 2012 г. вече за всички е ясно, че няма да се състои. Нещо повече – за разлика от края на 2010 г., когато имаше ясен курс за излизане от кризата в ЕС в момента сме свидетели на пълен вакуум от гледна точка на краткосрочна предвидимост на събитията и тяхното отражение върху бизнеса. Казано...
Това става под влияние на появата на ново поколение по-гъвкави ERP системи, развитието на ERP като услуга (ERP as a Service), както и на икономическата криза. 
Днес използваме термините приложение и мобилно приложение почти като синоними. Въпреки че има какво да се каже за значението на десктоп приложенията, те не са акцентът на деня.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes